En psykolog i Uppsala

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra helg. Det här med att hitta en bra psykolog i Uppsala med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Ni är en hel del som har uttryckt er ha en del problem med att hitta bra och kvalitativa företag inom psykoterapi, och då jag vill vara till så stor hjälp som möjligt kommer jag idag tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till för inte så länge sedan, nämligen SQ Inspiro psykologi. SQ Inspiro psykologi är ett företag som en nära vän till mig tipsade mig om, då hon blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått av psykologerna där. Jag har länge letat efter en duktig och kvalitativ psykolog, och tyvärr har jag på vägen stött på en hel del företag som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket har känts väldigt tråkigt.

Psykologerna hos SQ Inspiro psykologi värnar verkligen om sina patienter, och jag kunde direkt känna mig trygg och säker i mitt val av företag. De visade sig även vara otroligt duktiga och erfarna när det kommer till sitt yrke, vilket såklart är det viktigaste när det gäller ett företag som detta. Jag är så nöjd med den hjälp som jag får utav SQ Inspiro psykologi, och jag kommer definitivt att fortsätta vända mig till dem. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Uppsala med omnejd att vända er till just SQ Inspiro psykologi. 

Du gillar kanske också...