Min bil blev jättefin med folieringen

Men hallå där! Min dag har vart full av jobb, men hur har er dag vart? Som ni kanske har märkt har jag inte uppdaterat lika ofta som jag brukar göra men det beror på att jag har startat ett eget företag och jobbar ungefär tvåhundra procent för att få allt att gå igenom. Det sista som jag har fixat med under någon vecka är min nya firmabil och jag har fått hjälp av D. dekor & montage som håller på med foliering i Södertälje bland annat. Det är viktigt att visa och göra reklam för sitt varumärke så att fler kan tänka sig att få hjälp från mitt företag.

Jag har köpt en ny vit bil som är tanken att vara min firmabil där mitt företags logga kommer vara och eftersom man inte kan fixa bilen där jag bor så åkte jag och fick hjälp med foliering i Södertälje. Det jag ville ha var min logga på båda sidorna av bilen, även på baksidan där det också skulle stå mitt företags telefonnummer om någon skulle vara intresserade av hjälp av oss. Namnet på mitt företag skulle också stå på båda sidorna av bilen.

Jag måste bara säga att jag blev hur nöjd som helst med bilen och att personalen på D. dekor & montage var hel underbara och bra på deras arbete. Jag skulle varmt rekommendera denna firma som erbjuder foliering i Södertälje med omnejd om ni behöver fixa med er firmabil! Eftersom mitt jobb handlar om IT och media så kommer denna blogg fortsättningsvis handla om just detta och mitt företag. Jag skulle bli hur glad som helst om ni ville dela med er med era tankar om att starta ett eget företag och om ni tyckte att det var svårt eller inte. Kramar!

Du gillar kanske också...